diumenge, 20 de maig de 2012

seitons agredolces

seitons agredolces
Per les meves arrels no canvi un bon peix per fregir per una altra cosa ... és així.
Farina adequada, oli d'oliva sense gasiveria, temperatura òptima, tant que no cal paper de cuina.
Però si sou com jo (andalusos o similar) i voleu provar alguna cosa que no se sigui seitons en vinagre.
Seitons frescos, això es veu;) una salseta reduïda ... només heu de provar-la.
ingredients:
600 gr de seitons
Farina
1/4 de got de vinagre
1 cullerada d'oli d'oliva
3 grans d'all
1 culleradeta de sucre-1 fulla de llorer
Pebre
julivert fresc picat
elaboració:
Netejar i preparar els seitons en filets. Salpebrar.
Preparem una paella amb oli d'oliva i els anem fregint en tandes. Reservem en una cassola.
En el mateix oli ofeguem l'all picat amb el llorer.
Afegim el vinagre, el pebre, el sucre i salpebrem.
Posem una mica d'aigua i quan comenci a caramelitzar el bolquem sobre els seitons.
Empolvorem amb julivert picat.