dijous, 20 de setembre de 2012

carxofes amb salsa de vi i curri

carxofes amb salsa de vi i curri
Mai cuino quan estic sola, fer-ho només per a mi em fa mandra però, quan tinc gana i res previst, miro i remiro les socorregudes llaunes.
Em venia de gust prendre verdura i vaig obrir una llauna de cors de carxofes.
Les escórrer bé i els vaig posar aigua, canviant-diverses vegades per eliminar en el possible el sabor àcid que solen tenir.
El resultat em va agradar moltíssim.
La salsa, estupenda, d'aquestes de mullar pa ... Cuina exprés amb sabor.
ingredients:
Cors de carxofes (enllaunats o bullits)
All tallat a làmines (la quantitat al nostre gust)
Mig got de vi blanc
Una culleradeta rasa de farina
Una cullerada de curri dolç
Sal i pebre acabat de moldre
Oli d'oliva verge extra
elaboració:
En una paella amb un fons d'oli daurem els alls, afegim els cors de carxofes i ofeguem amb cura.
Tirem la farina i seguim remenant un minut.
Afegim el vi i el curri.
Passats un parell de minuts, posem una mica d'aigua, sal, pebre i cocem 5 o 6 minuts a temperatura mitjana baixa.