dijous, 13 de desembre de 2012

pollastre picant amb alls

pollastre picant amb alls
 La meva mare brodava el pollastre amb allada.
Crec que vaig recordar bé com ho feia ella però, encara que estava boníssim, ni se li acosta ...
El pebre vermell picant és de la meva collita i us asseguro que està deliciós.
fregir unes patates grassonetes i comprar el millor pa del món mundial per gaudir la salsa.
Ja tindrem temps de pujar i baixar escales, patir, passar gana i totes aquestes coses que jo no comparteixo.

ingredients:
Pollastre trossejat
1 cap d'all
1 got de vi (Camamilla o algun que sigui sec)
Pebre vermell picant
Pebre negre acabat de moldre
Julivert
Oli d'oliva verge

elaboració:
Salpebrem el pollastre i en una cassola amb oli d'oliva a temperatura mitjana, els anem fregint fins que estiguin prou daurats i els reservem.
Piquem els alls i reservem un parell de dents.
En l'oli de fregir el pollastre daurem els alls.
Tornem a posar el pollastre, el pebre vermell i afegim les dues dents d'all majados i dissolts en el vi blanc.
Ofeguem un parell de minuts i afegim mig got d'aigua. Remenem bé i esperem dos o tres minuts més.