dijous, 5 d’abril del 2012

INTXAUR SALSA

INTXAUR SALSA

ingredients y preparació:

Peleu nous fins a aconseguir 250 gr. de fruit.
Picada en un morter o en una trituradora de robot fins aconseguir
una farina que deu ser el més fina possible.
Bullir un litre de llet amb un pal de canyella i 250 gr. de sucre.
Afegir la farina de nous removent i bullir a foc lent sense deixar de remenar durant 45 minuts (si espessa molt se li pot afegir una mica de llet).
Ha de quedar com unes natilles espessetes.
Passar pel xinès o passapuré.
Es pot prendre fred o calent (a mi m'agrada fred).

Aprofitant l'escaneig que vaig fer per enviar aquestes receptes a un "fanàtic" del pop de Galícia,
pego en aquest grup les receptes que he tret del llibre Cuina Gallega, perquè serveixin de joia als amants del "optopus galaicus". Bon profit, amics.