dijous, 30 d’agost de 2012

Salmon amb mel i mostassa

Salmon amb mel i mostassa
Ja vaig explicar que com més m'agrada preparar el salmó és a la planxa, amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre acabat de moldre.
Però si us agrada així, no tindreu cap problema és provar d'aquesta manera.
El sabor és exquisit, d'aquells de gaudir cada mos, us ho asseguro. Un altre plat ràpid i saborós.

ingredients:
Salmó a rodanxes (per a esta proporció de mel i mostassa)
1 cullerada de mostassa a l'Antiga
1 cullerada de mel
Pebre acabat de moldre
Sal
Oli d'oliva verge extra
elaboració:
En una paella amb una mica d'oli segellem les rodanxes de salmó salpebrades a temperatura mitja-alta.
En un bol barregem la mel, la mostassa i una mica d'oli o mantega fosa. Remenem bé i ho afegim al salmó baixant a temperatura mitjana.
Deixem un parell de minuts i servim immediatament.